Hall of fame

Det finns många som har lagt ner mycket tid för att föreningen ska fungera, men vissa har utmärkt sig mer än övriga. Här presenteras de medlemmar som har blivit invalda i föreningens Hall of fame.

Draken

På treffen"Strange New World" på Draken fick även vår kära Draken äran att hamna i Hall of Fame-gänget. Maskinist Magnus Elm tog emot priset och tackade.

Jan-Erik Sjödin

Fick tillsammans med Per Åkerman sin utmärkelse för att de vann trivian så många gånger i rad. Mästarna hjälpte sedan själva till med många trivia-konstruktioner.

Lorry Junholt

Som flerfaldig triviavinnare tilldelades medlemskap i WCT Hall of Fame. För de enorma kunskaperna om Star Trek som hon besitter. För den inspiration hon därmed ger andra att lära sig mer om underliga nya världar.

Magnus Elm

Maskinist, hjälte och biljaktsfantast har tilldelats medlemskap i WCT:s Hall of fame. För stöd och support. För att ha hjälpt till med att göra Sveriges första och största Star Trek förening även till den bästa. För det otroliga jobbet i maskinrummet som gjort allt möjligt.

Per Åkerman

Fick tillsammans med Jan-Erik Sjödin sin utmärkelse för att de vann trivian så många gånger i rad. Mästarna hjälpte sedan själva till med många trivia-konstruktioner.

Peter Johansson

Founder, kämpe och initiativtagare har tilldelats medlemskap i WCT:s Hall of fame. För att ha varit med och skapat Sveriges första, största och bästa Star Trek förening. För all den tid han lagt ner på föreningen, för att han vägrat ge upp. För att det inte hade varit möjligt annars. För "Five years mission completed".

Staffan Falkenström

Animatör och publikfavorit har tilldelats medlemskap i WCT:s Hall of fame. För de fantastiska animationerna som förgyllt treffarna och fått upp stämningen till oanade höjder.

Stefan Björnshög

Konferencier, idéspruta och initiativtagare har tilldelats medlemskap i WCT Hall of Fame. För den stämning han har skapat, för den uthållighet han har visat. För att han har gjort det möjligt. För att han har tagit en Star Trek-förening "where no one has gone before".