Ny hemsida

Välkomna till WCTs nya hemsida.

Som ni säkert märkte så var den gamla hemsidan inte särskilt bra uppdaterad, till stor del berodde det på att det var omständigt att göra uppdateringar och att ingen egentligen kunde verktyget som sidan var byggd på.
Styrelsen bestämde sig för att webbsidan skulle byggas om med hjälp av Drupal, ett verktyg som erbjuder stora möjligheter, och det är den sidan som nu står nästan klar.

Ni märker nog att det finns ganska lite innehåll på sidan, men styrelsen jobbar kontinuerligt med att flytta över datan från den gamla sidan. Inledningsvis kommer fokus läggas på rapporter från gamla treffar, men sedan är planen att foton, gamla Communicator och även den äldre webbtidningen "Trekzine" ska finnas tillgängliga via hemsidan. Alla layout-bitar är inte heller riktigt färdiga än, men det kommer antagligen bli klart under de kommande dagarna.

Den största anledningen till att hemsidan släpps just nu är att nästa treff kommer ha temat "Democracy", och vad passar då bättre än att vi alla tillsammans bestämmer vilka avsnitt som ska visas? Rent praktiskt kommer det först ske en omröstning mellan Enterprise-avsnitten, sedan TOS, TNG osv. Omröstningen byts efter några dagar, så det finns stor anledning att göra regelbundna besök på sidan (och samtidigt se alla nya artiklar som förhoppningsvis kommer att komma upp).

Har ni kommentarer får ni gärna skicka in dessa via kontakt-formuläret.