Sponsorer

Här hittar du alla som på ett eller annat sätt bidrar till att vår förening kan hålla den höga standard vi har. En del sponsorer bidrar med rabatter på sitt sortiment, andra med utlottningspriser till träffarna. Några sponsorer hjälper oss med utrustning för att kunna arrangera träffarna.

Om du/ni vill vara med och bidra tveka inte utan hör av er till styrelsen.

Vad vi ger tillbaka till våra sponsorer

Vi ger löpande reklam på vår sponsorsida. 3-4 gånger per år ger vi ut vår medlemstidning, Communicator, där reklam för våra sponsorer finns med. På alla flygblad och affischer som trycks upp innan våra träffar (ca fyra gånger/år) finns sponsorns logotype med.

Sponsorerna får också vara med på våra treffar och ställa ut, sälja och göra reklam.

Paramount

Paramount är källan till all Star Trek och vi är väldigt glada över att ha dem som sponsor.
Paramount skänker överblivet trekmaterial till våra treffutlottningar och kanske också kan få fram en och annan liten förhandsvisning på nytt material...
 

Projectiondesign

Projectiondesign sponsrar oss troget med projektor som ger kristallklar och högupplöst bild på bioduken till varje treff.

Science Fiction Bokhandeln

Science Fiction Bokhandeln är en av WCT:s mest trogna sponsorer. Gynna dem genom att köpa all din science fiction och fantasy hos dem!

Öppettider i Göteborg
Måndag - fredag 10-19  Lördag 10-17  Söndag 12-16
(se hemsidans framsida för avvikelser vid helger)

SF-Bokhandeln i Göteborg ligger på Kungsgatan 19.

Star Trek Databas

Databasen för Star Trek!

Starwarsprylar.nu

Starwarsprylar.nu har alla Starwarsprylar du kan drömma om och ger alla WCT:s medlemmar 15% rabatt på hela sortimentet. Ange WCT som rabattkod när du handlar. Starwarsprylar.nu hälsar att de kommer ta in även Star Trek-prylar från och med nästa år.
Observera att vår rabattkod även gäller i systerbutiken Supermarioshoppen.se

15% på hela sortimentet.